You are here: Home » Utan Kategori » Acreto lanserar ny myggdödare

Acreto lanserar ny myggdödare

Acreto, som tidigare lanserat populära Mosquito Magnet Patriot, återvänder nu till marknaden med Mosquito Magnet Pioneer. Förändringarna kan enklast beskrivas som: större bättre. Pioneer har bättre insug, längre sladd och större fångstnät.

 

Pioneer är enkel att sköta

Tack vare produktutvecklingen är den numera än mer självgående än dess föregångare. Den långa sladden förenklar hanteringen och placeringen av den, det stora fångstnätet kräver färre tömningar och byten, medan det förbättrade insuget gör att myggbeståndet dör ut fortare än tidigare.
Det man bör tänka på när man använder Pioneer är god framförhållning. Helst bör den ställas upp redan i maj och stå kvar ända till slutet av sommaren. På det här viset utnyttjar man dess fulla kapacitet och potential.

Pioneer är enkelt att installera och sätta igång. Med en enkel knapptryckning sätts den igång och börjar bekämpa myggbeståndet omedelbart. Efter ungefär 4 – 6 veckor kan du räkna med att slippa mygg och andra störande insekter under trädgårdslunchen.

Hur funkar den?

Pioneer omvandlar konstant gasol till varmt tempererad koldioxid som sedan blandas med Octenol. Den här blandningen som Pioneer andas ut simulerar mänsklig utandningsluft, vilket blodsugande insekter dras till.
När myggen sedan närmar sig fällan sugs de in i maskinens nätpåse, tack vare en patenterad teknik, CounterFlow. När de väl är insugna i påsen, torkar de ut och dör.

Förutom att locka till sig och fånga in myggen, jobbar den också i ett förebyggande syfte. Med hjälp av Pioneer bryts stora delar av myggbeståndet snabbt ner, något som gör att hela deras fortplantningscykel störs.

 Myggdödaren Pioneer går bland annat att köpa på myggfälla.se

Mosquito Magnet Pioneer – egenskaper och teknisk information

• Täcker en yta på upp till 4 000 m2
• Både doft- och ljudfri
• Har dokumenterad effekt i tester utförda av en oberoende part
• Verkar dygnets alla 24 timmar
• Anpassad för Nordens väderförhållanden. Klarar starkt regnväder.