You are here: Home » Om Den Botaniska Webben

Om Den Botaniska Webben

Varje människa har ett hjärta, om vi inte skulle ha det så skulle vi inte kunna leva riktigt. Varje bil har någon slags motor, annars kan inte bilen fungera.
Varje hem har också ett hjärta. I lägenheter är det kanske vardagsrummet eller köket. Men i hus tycker vi att trädgården är hjärtat!
Men om trädgården inte ser bra ut, då reflekterar det på huset. Om ett hus har en vacker trädgård så ser resten av huset mycket bättre ut. Det är bra för att imponera på gäster eller andra människor, men även för dig själv.
Att få sitta i en skön stol, omringad av vackra blommor och frukträd, känna solens värme och dricka och äta något gott. Alla som har en trädgård borde få uppleva det.
Men vissa har lite svårt för att göra sin trädgård fin, vilket är helt okej, man är bra och dålig på olika saker i livet!
Vi är bra med trädgårdsarbete, det är våran grej! Och vi vill hjälpa er med det, att kunna göra så att ni kan odla träd, blommor, frukter och växter, att göra din trädgård fantastisk! Men även med den lite mindre glamorösa delen som att få bort ogräs och oönskade djur.

Hej och välkomna till dbw.nu!